torsdag 27. august 2009

Tove Paule kommer!

http://www.avisa-st.no/arkiv/orkdal/article1245464.ece
Sitat Sør-Trøndelag :
"Det er lenge imellom at det arrangeres idrettsseminar med så mange store navn som det som finner sted i Orkdal kulturhus i morgen kveld.

Fra før er det klart at fotballpresident Sondre Kåfjord, idrettsminister Trond Giske, Gunnar Gundersen (stortingsrepresentant for Høyre og tidligere landslagssvømmer og Tord Lien (stortingsrepresentant for Frp) stiller i panelet.

Nylig ble det klart at også idrettens øverste sjef i Norge, Tove Paule, kommer til Orkdal for å delta på seminaret som arrangeres som en innledning til Eggens trenerskole.

Det er Nils Arne Eggen som skal innlede til debatt, mens RBKs mediesjef, Nils Heldal, skal styre ordskiftet. "

OIL trenger vel ikke å komme engang?

Ettersom Asphjell og Fossbakk har sveket Eggens store ide om samarbeid innen fotballen i Orkdal FULLSTENDIG, er det vel like greit at de holder seg borte?

Det må bli nesten uutholdelig for disse to å sitte i salen å få høre sine ideer og handlinger de siste ti år nedsablet som det stikk motsatte av hva man SKULLE ha gjort, dersom man ønsker framgang!

Orkanger og Gjølme bør samle seg, og ta over Orkla FK alene, og følge rådene som ekspertisen kommer med.

Noe lignende ble forsøkt tidligere i vinter, rådene fra den gang har blitt systematisk ignorert og sabotert av ledende krefter innenfor Ordal Idrettslag, først pg fremst Asphjell og Fossbakk, men også andre fantaster, som tror nøkkelen til fremngang ligger i forrige århundres løsninger. Forrige hundreår? Forrige tusenår!

Forsøkt innsendt til Søra, så langt uten hell.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten