tirsdag 25. august 2009

4. September - organiser noe!

Asphjell har opplegget klart, 4. september kommer Stoltenberg, ogt DDE skal være drakraft for å berge en regjering som ikke har holdt valgløftene fra 4 år siden.

De profesjonelle politikerne trenger seg inn i Idrettshallen og fortrenger småpiker som skulle ha avviklet Nattbåndballturnering akkurat den helga.

De planlegger å finansiere valgshowet sitt ved å arrangere dansefest, i håp om at allmuen skal komme i tro på at statsministeren er på karklag i Orkdal'n! De fortsetter uskikken med å arrangere drikkelag i en Idrettshall og skal selge øl for å få penger i kassa.

Noen bør fortelle dem hva vi mener om framferden Asphjell har vist i denne saken, som er reint og skjært lureri.
Gang på gang er han avslørt for å fare med usannheter i denne saken, uten at det har annen virkning enn å skvette vann på gåsa - han håper øyensynlig at glansen fra statsministeren skal være nok til å feie vekk skyggene over arrangementet og den dårlige smaken dette har etterlatt i arbeiderpartiets velgerbase ppå Orkanger.

Noen bør fortelle disse menneskene hva vi synes! Derfor :

Organiser noe!

Nå bør FrP kjenne sin besøkstid, og sørge for å få hit a Siv, FØR Asphjell og Stoltenberg drar i gang valgshowet sitt den 4. september! Siv bør være i stand til å henge bjella på sauen og målbære vår irritasjon og frustrasjon på en skikkelig måte.

FrP'ere : slå dere sammen med folk fra OIF som er forbannet på rolleblandingen til Asphjell og på at Stoltenberg skal skvise vekk håndballpikene akkurat den helga natthåpndballen skulle ha gått, bare for å sanke stemmer nedi Idrettshallen!

Krf'ere! Bli med på laget, møt opp og demonstrer mot alkogholskjenking i en idrettshall!

Høyrefolk! Bli med og vis deres mening om at politikere misbruker sin posisjon ensidig til fordel for sitt veikryss i verden, og tøyer grensene for hva som skal være tillatt av rolleblanding i dette landet!

SV'ere! Bli med og slå et slag for ærlighet blant politikere, like lite som at vi skal finne oss i Airbus-saker og andre uhumskheter, skal vi godta skjult nettbverk og økonomisk kameraderi i politikken!


Bli med og møt det nye Adelsskapet fra Arbeiderpartiet i døra og fortell dem hva vanlig folkeskikk er!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten