tirsdag 11. august 2009

Fortsatt Knyken-millionene

Sakset fra Søra :
"Skivebom 08.08.09 - 19:21
En må være ørbøgg for å skriv så my dumt og ikke minst feilaktig ting på nettet. Orkdal IL har søkt Orkdal kommune om 7 millioner for å bygge ut Knyken skisenter, som skal komme alle innbyggere i kommunen og regionen til gode. Skjønner ikke at dette har noe med grendastrid å gjøre. Ingen fra Fannrem eller andre steder i kommunen skrek og hylte for at Idrettsparken fikk bevilget 6,7 millioner til garderobebygg, redskapshus og klatrehall i budsjettmøtet i 2008. Kan dere ikke applaudere for at idrettslag og lag og foreninger går foran og får noe til i stedet for beskylde enkeltpersoner for alt mulig tull.
Av: applaus "


-------------------

Kjære "applaus", jeg skal honorere deg i din anonymytet med å gi deg et gjennomtenkt svar selv om du strengt tatt ikke fortjener det, anonym og skuggeredd som du er :

*******************************************************************************

Da må du være ørbøgg da kanskje.......?

For det du skriver er både dumt, feilaktig og et direkte angrep bakfra.

Det er vel ingen som protesterer på at Knyken skal bygges ut?
Det er to ting som vi henger oss opp i: MÅTEN det gjøres på og TIDSPUNKTET.


Det blir dumt sagt av deg når du påstår at vi er motstandere av å bygge ut Knyken. Knyken har fått mye hjelp og støtte fra hele dalføret, gjennom alle tider, både med penger og praktisk hjelp, uansett bosteds-adresse.

Det blir feilaktig når du stiller dette opp mot Idrettsparken, som om den bevilgningen skulle rettferdiggjøre dette utspillet. Fordi det går på bekostning av alle andre planlagte og vedtatte anlegg, og har betydning ikke bare for OIF, men Svorkmo og Gjølme også.

Det finnes en prioritert liste. Den korrekte fremgangsmåten er å søke om å få plass på denne lista og vente tålmodig til man når opp og får penger.

Angrepet bakfra kommer i kjent Asphjell-stil, hvor man går ut ca et halvt år i forkant og lanserer voldsomme planer, planer som mottaes med åpne armer av "alle", fordi alt er "fullfinansiert" og ledet gjennom byråkratiet på mytisk og mystisk vis, som om det ikke eksisterer saksbehandlere.
Og bakholdsangrepet er gjennomført, et halvt år etter planleggingen, hvor man plutselig har "krise" og må ha penger helt utenom tur.

At man ikke ser at dette er å egge til bygdastrid er både feilaktig og dumt, men kanskje forståelig.
Fordi den som er nærsynt nok, ser bare grendsastrid som et fenomen mellom Orkanger og Fannrem, i dette tilfellet favner det mye videre, det rammer Gjølme, Hoston, Svorkmo, Vormstad, Orkanger og til og med Fannrem, som alle nå risikerer å måtte legge tilside planlagte og vedtatte og tilsynelatende allerede finansierte planer.


Mulig at dette ble for mye til å ta inn over seg, men jeg gjentar, alle som føler seg tråkket på av Asphjell : stryk ham til Stortingsvalget, eller stem FrP!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten