mandag 31. august 2009

Sitat Per Helge Weiseth

Per Helge :

"Jeg har lyst til å utfordre Orkanger Vel evt OIL/OIF/Glimt. Ordne med en egen "Orkla FK" valgurne i valglokalet (evt. på utsiden), til folk fra Orkanger, Gjølme og Fannrem. Gi de f.eks tre alternativ,

Alt 1. Om de ønsker å samle all fotball i Orkla,
Alt 2. Gå tilbake til seniorfotball i moderklubbene
eller
Alt 3. Videreføre gjeldende avtale.

Dette vil vel kanskje gi et bedre bilde enn spørreundersøkelsen i avisa-st's regi. Selve avgjørelsen tas av årsmøtet i moderklubbene, men resultatet fra denne undersøkelsen vil kanskje gjøre det lettere for de enkelte årsmøtene å ta et endelig valg. "

Vær så god, avstemningen ligger klar rett ved siden av her.

Nå er det bare å stemme, og om å spre lenka hit, slik at så mange som mulig får sjansen til å delta i avstemningen.

Internett er oppfunnet!

*****************

La inn følgende melding på Gjesteboka til Orkanger Vel klokken 17:40
i fall det ikke slipper gjennom nåløyet hos Hans :

Tok Per Helge på ordet og har lagt ut avsteming på bloggen, Orkanger-fotballen. Der kan interesserte avgi stemme med en gang.

Det hørte hjemme i forrige årtusen å stå utenfor valglokalet....Ikke til forkleinelse for Per Helge, men det sier litt om de som steller med sporten i Orkdalen og, når utdeling av lapper utenfor stemmelokalte skal vekkes til live igjen......

Nettet er her gutter, bruk det!

2 kommentarer:

 1. Noen "valgurne" i stemmelokalet er nok ikke aktuelt!

  Det er FORBUDT ved norsk lov.

  Valgstyret overvåker nøye alle overtramp som måtte finne sted i forbindelse med valgting, og de som forstyrrer en så alvorlig sak som valg til Folkets Storting vil bli bortvist uten videre.

  Det er også sterke begrensninger på hva man får lov til å drive med i umiddelbar nærhet av et stemmelokale, pga frykten for å forstyrre eller påvirke valget i noen retning, og de som bryter regelverket (valgstyret vokter over dette) vil bli fjernet av politiet.

  Et valg er en alvorlig sak, bl.a. overvåket av den Europeiske Union, det er ikke et sted for grendastrid og uformelle soloutspill!

  (forsøkt lagt ut på gjesteboka til orkanger Vel, som svar på innlegg av Per Helge Weiseth)

  SvarSlett
 2. Kommentaren om "valgurne" ble lagt ut på Orkanger Vel, men ikke melding om spørreundersøkelsen her.

  Hva kommer det av? Er det slik at Kringstad er så fornærmet og hevngjerrig over å ha blitt snakket til rette i en annen sak, at han er lvredd for å lenkke hitover, i frykt for at flere skal "oppdage" miseren han gjorde seg skyldig i?

  Det er i så fall trist, og traurig for de som måtte tro at Orkanger Vel spiller med rene kort.

  SvarSlett

 
Blogglisten