torsdag 27. august 2009

Sitat Per Helge fra nettdebatten.

Sitat fra Sør-trøndelag, nettdebatten :
"Orkla og Fotballen framover..... 27.08.09 - 17:15
Jeg er en stor tilhenger av fotball og synes det er leit at fotballen lider under konstruerte grendastridigheter og andre usakligheter som serveres i diverse medier, også dette. En vei ut av uføret er å legge all fotball inn i Orkla, det vil si å legge ned fotballavdelingene i OIL og OIF. Dette blir nok tøft for enkelte ildsjeler (meg inkludert). Men det må nok til, skal vi løfte herrefotballen til et nivå vi fortjener her i Orkdalen. All senior og junior fotball, flyttes midlertidig til Orkdalsbanken stadion. Samtidig starter planlegging/utbygging av det som skal bli Orkdals storstue i idrettsparken. Dette i nært samarbeid med kommunen. Den dagen ”Nye Idrettsparken” står ferdig, flytter senior og juniorlagene ned dit.

Av: Per Helge Weiseth "

Per Helge! Hvorfor stoppe ved FOTBALLEN? Jeg har tidligere å vår tatt til orde for å OPPLØSE OIL og OIF og slå lagene sammen! Dette fordi idretten og fotballen spesielt har blitt den arena der bygdastriden lever og formerer seg som en giftplante.....

Så langt er jeg delvis enig med deg, men jeg konstanterer at den suppa du nå koker er like tynn som ved forrige korsvei, det er fortsatt en midt-på-treet-løsning akkurat som konstruksjonen Orkla FK var det i sin tid.

En slik løsning lanseres ofte fordi man ikke ha mot til å gå for det som virkelig er nødvendig, eller fordi man rett ut sagt er motstander av samarbeid, men ikke ønsker å si det rett ut, eller ønsker å skjule sine hensikter.....

Men når det kommer til å flytte fotballen til "orkdalsbanken stadion" så havarerer hele tanken! Da avslører du deg og alle støttespillerne.

Dette er ikke en invitt til samarbeid, det er (fortsatt) et forsøk på overkjøring.

Utbyggingen på fannremsmoen skulle aldri ha skjedd! Dersom dere ikke selv skjønner at det er for liten plass på fannremsmoen, så vet jeg nesten ikke hvordan vi skal kunne fortelle deg det!

Det burde aldri ha blitt lagt noen ballbinge til fannremsmoen!
Det burde aldri ha blitt bygd noen tilskuertribune på fannremsmoen!

I stedet skulle man ha konsentrert seg om det selvfølgelige : lage flest mulig BANER, slik at flest mulig kan spille pr tidsenhet i den korte sesongen vi har!

Se på realitetene : dersom denne flyttingen skjer, så bør man samtidig stenges ute av Iderettsparken - og DA har man ikke BANER nok!

Se på realitetene : dersom denne flyttingen skjer, skaper man bånd og hjemmebanefølelelse til en stadion som du egentlig skisserer skal bli NEDLAGT! (det er nemlig DET denne setningen BETYR :"Den dagen ”Nye Idrettsparken” står ferdig, flytter senior og juniorlagene ned dit.")

Jeg tror deg ikke.

Utbygging at Idrettparken kommer til å skje allikevel, Idrettsparken er på prioritert liset, i motsetning til en del andre ville planer og soloutspill....

Dette toget har gått. Skjit i fannremsmoen, skjit i OIL.

Overlat Orkla FK til OIF, som gjerne kan samarbeide med Glimt i stedet. Bedre det, en slipper å bruke tid på bakholdsangrep fra fannremen da..... La senior, junior og damefotball foregå der det skulle ha foregått hele tiden!


(jeg hadde for øvrig ventet meg et forslag fra Asphjell og Co, etter gladnyheten om Elkem Thamshavn denne uka, å flytte Thamshavn til Fannremsmoen også......)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten