torsdag 2. juli 2009

Rølpefesten til Ashjell og Stoltenberg

Fra Orkanger Vel :

http://www.orkangervel.no/index.php?artikkelvalg=vis_innhold&visning=1&id=417&kat=92

Nå er det klart, Arbeiderpartiet tvang gjennom underskrift av kontrakten.

Og Arbeiderpartiets valgkamp-organisasjon bruker Stoltenberg som reklame for å trekke det de regner med vil bli 1800 gjester til et velkjent rølpelag med D.D.E., hyldningstoner til heimebrent-kultur og flatfyll som kommer til å grise ut hele områdset, slik vi har sett før, etter Asphjell-arrangementer nede i Hallen.

Arbeiderpartiets valgkamporganisasjon driver vekk håndballjentene til OIF, som er den suverent største leietakeren i Hallen gjennom året ellers, de prioriterer fyllefest og velger å markere DETTE som deres kultur.

Både Håkon Lie, Nygårdsvoll og Martin Tranmæl ville ha vendt seg i grava, om de visste dette! Dette er meget langt fra Arbeiderpartiets tradisjoner fra gammelt av, med vekt på en skautur og nøkternhet og avholdenhet i forhold til alkohol.

I møtet hvor denne kontrakten ble tvunget gjennom i begynnelsen av denne uka, var Arbeiderpartiet, OIL og halledelsen til stede, mens OIF som altså er største leietaker, og som er tvunget til å amputere et lenge planlagt arrangement for jenter, IKKE fikk møte.

Asphjell satt på alle sider av bordet.

At D.D.E. vil la seg bruke i et slikt spill er ubegripelig, de har tidligere stått for folkelig alminnelighet og sunt bondevett og vært en merkestein for den stikk motsatte kulturen til det nye adelsskapet i landet vårt, Arbeiderpartibaronene!

At DDE TØR å la seg bruke i et reint politisk spill, lokalpolitisk og fylkespolitisk er oppsiktsvekkende. I en tid med kraftig fallende platesalg, har det vist seg at det ikke skal mye til før platene står der usolgte og artisten sitter uten kontrakt.

For fremtiden er D.D.E. IKKE velkomne på Orkanger, de kan for så vidt legge sine konserter til Stasjonen på Fannrem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten