lørdag 4. juli 2009

Orkla FK

Orkla FK går inn i ferien på bunn av tabellen. 4 poeng etter halvspilt serie lover ikke bra for fortsettelsen.

Jeg ønsker IKKE å bidra til skittkastingen og helle mere bensin på bålet for trenerne og spillerne.

Jeg konstanterer kun at med den støyen som har vært rundt laget, og den manglende oppslutningen blant folk flest, både på Orkanger og på Fannrem, og med direkte sabotasjeforsøk fra Fannrems side : det er dessverre lite som tyder på at dette snur seg, i allefall inneværende sesong.

Selvsagt er det spillerne på banen som avgjør i siste instans. Og trenernes ansvar at spillerne er forberedte og at det er de riktige spillerne til enhver tid, ut fra mannskapet som finnes.

Men det er VÅRT ansvar, hele dalen å gi dem følelsen at vi står bak og støtter, og ikke går å spytter etter spillere og trenere når vi tror de ikke hører og ser........

Dessverre er det en forhistorie her, som er gjentatt og gjentatt, som sikkert har hatt stor betydning for at ting har gått som de har gått.

Desverre er det gjort saker og ting på ledernivå i moderklubbene og også av (tidligere) styremedlemmer i Orkla FK, som har revet NED i stedet for å bygge OPP.

Dessverre sørget uprofesjonelle trenere for å drive dyktige spillere bort fra klubben i starten, slik at laget ble rasert før det hadde kommet i gang.

Hele historien har vært preget av mistenksomhet og mistenkeliggjøring. Ansvaret for det må de bære som skapte denne stemningen og situasjonen. VI VET HVEM DE ER.

Men nå er spørsmålet annerledes. Satsingsklubben vår ser ut til å mislykkes. Den kan meget vel komme til å rykke ned. Sannsynligvis gjør den det, om det ikke skjer et under.

Da er spørsmålet : hvordan skal vi reagere på det?

Skal vi i all enkelhet legge ned hele kubben og gå tilbake til "det gamle og det gode"?

Hvem skal i så fall ha serieplassen til Orkla? Er det overhodet rimelig og spiselig at de som har gjort hva de kunne for å ødelegge for Orkla også skal høste så mye som en fordel av dette eventuelle havariet?

Hvordan skal de gå med damefotballen, som er den eneste suksesshistorien i denne smørja? Skal damelaget også legges ned og trekkes? Eller er det rimelig at de som ligger bak og saboterer arver DENNE suksessen og viderefører den, det var jo tross alt derfra de kom jentene, det var der de hadde den største fremgangen.

Viktige spørsmål - de må avklares!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten