lørdag 11. juli 2009

OIL søker om 7 millioner

OIL / Asphjell søker om 7 millioner og truer dermed atter med å ødelegge den kommunale prioriteringen og balansen. Dette står i skarp motsetning til skrytet deen gang Orkdalsbanken Stadion ble åpnet, DA fikk vi høre at Asphjell var så dyktig at han klarte slike mesterverk uten å belaste kommune-økonomien og uten å komme i veien for de andre lagene og aktivitetene i kommunen.

Vi har mottatt en kommentart i sakens anledning.

"Ellers er OILs søknad ganske frisk. Det blir interessant å se hvordan politikerne takler den. Tror ikke de tør i forrykke rekkefølgen flere ganger. Jorodd & co spiller nokså høyt nå.

Stadig flere innser at det var galt å forsere Orkdalsbanken stadion mens Idrettsparken har stagnert. Jorodd er dyktig, og han overrumplet nok de folkevalgte med avtalen med sparebanken.

Kanskje kan vi vente oss noe lignende nå. Jorodd/OIL skaffer penger fra staten eller andre, og sier at nå står resten på vertskommunen."


Ellers henvises interesserte til Orkanger Vel for å finne mere om bakgrunnen :

http://www.orkangervel.no/index.php?artikkelvalg=vis_innhold&visning=1&id=428&kat=92

Det ere grunn til å merke seg Orkdal Sparebanks virksomhet i denne smørja.

Banken lever av å tjene penger på VÅRE sparepenger. Det er svært mange som har konto I Orkdal Sparebank av Orkangers befolkning.

Orkdal Sparebank har deltatt, deltar og kan komme til å delta i enda flere angrep på OIF og Idrettsparken, for det var det utbyggingen av Orkdalsbanken Stadion VAR.

Den gang dette ble lansert, fikk vi høre at det var ferdigfinansiert og ikke kom til fortrengsel for kommunnens planer i Idrettsparken.

I dag vet vi bedre. Om ikke Orkdal Sparebank snart finner en god grunn til å støtte OIL og rehabilitering av Idrettsparken med minst like stor beløp som de har spyttet inn I fannrems-stadion, er det på tide for oss å skifte bank!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten