mandag 13. juli 2009

Kunstgressbanen kan velte Orkla FK

Sakset fra Orkanger Vel :

"Den oppvarmede kunstgressbanen kan bli det som til slutt velter Orkla Fotballklubb. Orkla FK og OIF er uenige om en ny avtale for banen. Avtalen handler om penger - det vil si fordeling av inntekter og utgifter. Ledelsen i OIF er forberedt på å gå ut av hele Orkla FK dersom det ikke lykkes å oppnå en avtale om kunstgressbanen som OIF kan akseptere"

Det brygger opp til en viktig og avgjørende debatt om disse spørsmålene, dessverre trekkes den i gang på Orkanger Vel, samtidig som Hans, som er redaktør drar på utenlandsreise på jobben.

Å bruke S-T som forum for en så viktig debatt er nesten umulig : det går uendeligheter av tid mellom oppdateringer, fortsatt "forsvinner" eller senureres innlegg uten at det ser ut til å være noe system i det, og samtidig med at man slipper gjenmnom innlegg som ikke er annet enn fjortismobbing fra Nettby.

Dersom det er interesant, kan debatten gå her. Innlegg kan enten skrives i kommentar-spalten, de vil da bli lagt ut etter hvert som egne saker av meg, eller også være tilgjengelige omtrent øyeblikkelig i kommentarspalten.

Denne bloggen vil bli fulgt opp og oppdatert, selv om det er sommerferie og reisetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten