tirsdag 30. juni 2009

Boikott av Natthåndballen?

Sitat fra S-T :
"boikott 29.06.09 - 23:30
Vurderer seriøst å holde barna hjemme fra turneringen hvis Asphjel og OIL får arrangere fæst, uten først å informere OIF. Begeret er fylt til randen for lenge siden.
Av: foreldre "


Dette er ALVOR!

Dersom ikke Asphjell og hans medsammensvorne snart skjønner at det de driver med er ødeleggende for all idrett i kommunen, og ikke skjønner det av seg selv, må deres partifeller - som eventuelt har mere enn to grønne erter i skallen ta affære.

Dersom foreldre reagerer med å boikotte arrangementer taper ALLE, ikke bare OIF.

Ashjell er neppe bekymret om OIF taper, det viser historien.
Tvert i mot, i stedet for å være bekymret over at foreldre og barn taper, har Asphjell en snart 40-årig karriere som grendapolitiker med alt det negative en KAN legge i det, og har i alle de år arbeidet for å ødelegge for OIF og senke alle forsøk på å få til noe felles i kommunen. Hans fokus har alltid og utelukkende vært å flytte alt, absolutt alt til Fannremsmoen. Godt bevis i så måte: hvor ligger "Idrettens Hus", ligger det på Kommunens vedtatte Idretssarena?

Men han sitter i Idrettsstyret og har dermed akseptert ANSVAR. Ansvar som han må ta på alvor.
Asphjell kan ikke ofre - BØR i allefall ikke ofre idretten og dens interesser i kommunen, kun for å få til en valgkampåpning og positiv oppmerksomhet for partiet sitt.

Hans partifeller på Fannrem må nå ta affære og avslutte komedien rundt den 4 september. Trekk hele arrangementet og be barna pent om unnskyldning, det var ikke meningen å ødelegge et fint og tradisjonsrikt arrangement, bare for å sanke noen stemmer til Stortingsvalget!

Partifellene bør også hviske Stoltenberg, Giske og Sandvik noen ord i øret.
Dersom landets Statsminister ikke har annet ærend å kommet til Orkdal Kommune for, enn å være deltaker i og aktør i et arrangement som er laget for å så splid i dalen og nøre opp under en gammel bygdastrid, ja da er det bedre at han holder seg hjemme og sykler seg en tur på sykkelen sin, kanskje kan han samle tankene der og finne på noe bedre!

Spesielt går oppfordringen til andre som sitter i Kommunsetyret fra Arbeiderpartiet, Kåre Kurås utfordres spesielt. Vis nå at det finnes engasjement for andre deler av kommunen enn rundt veikrysset på Fannrem!


Innsendt av Erik Prestmo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten