fredag 12. juni 2009

4. divisjon 2010

Det er bare å innstille seg på og planlegge for 4. divisjon fra neste sesong :

Sitat Orkanger Vel's hjemmeside :
"Nytt tap for Orklas herrelag

Risikoen øker for at det blir 4.divisjonsfotball i Idrettsparken neste sesong. Fredag kveld tapte Orkla FK 1-2 borte mot Nidelv - et av de andre bunnlagene."

4. divisjon betyr bortfall av sponsormidler, sparekniv over hele linja og bortfall av en hel masse planer, bl.a. satsing på damelaget, som uten tvil gjør det best!

Det er bare å begynne planleggingen og ta støyten, så får vi se om samarbeidet tåler den!

På mange måter en ønsket og villet utvikling, og akkurat der er det flere og til dels motstridende interesser som står bak: det er dem som ØNSKER to lag, og det er også dem som ønsker å stjele alle ressursene oppover dalen......

OIF frikjennes, selv om det er noen små skjønnhetsflekker i landskapet der også.

Et resultat av en villet utvikling som startet med sabotasje allerede første sesong, når treneren for OIL, som hadde trent OIL NED, ble ansatt som hovedtrener.

Et resultat av en ønsket utvikling, som fortsatte med å nekte laget å forankres til EN hjemmebane, i stedet fikk vi en utvikling hvor man skulle "dele" hjemmekampene - ei rein resept på fiasko, et lag skal ha EN hjemmearena - det kan bare bygges et lag rundt EN hjemmearena, ingen må tro annet, og et fortvilt forsøk på å forankre laget til et alt for lite baneanlegg.

Sprekker det NÅ og OIL stikker av med kaka, har de ikke PLASS til aktivitene som kreves.

Det bør de da ta inn over seg, at DA er inngangspartiet til både Nedre Røhme og Idrettsparken stengt og forblir det, inntil man atter er blitt edrue og kommer krypende og vil ha samarbeid, slik det skjedde forrige gang man kjørte skuta på grunn der oppe.

Dersom Orkdal Sparebank fortsatt vil være hovedsponsor for dette sørgerlige kapitlet, finnes det heldigvis alternative banker å gå til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten