fredag 26. juni 2009

Gi Asphjell og Stoltenberg den riktige velkomsten!

Den 4 september har Arbeiderpartiet valgkamp-jippo i Orkdal.

De har valgt å bruke Idrettshallen i Idrettsparken. De stiller med DDE, og senere på kvelden skal det arrangeres fest i hallen fortsatt med DDE, for å finansiere Arbeiderpartiets jippo, formoder vi.

Orkdal Arbeiderparti står som arrangør og søkte om å få bruke hallen. Det er i ettertid man har blitt oppmerksomme på at OIL skulle stå som arrangør - det kan komme av at Asphjell som vanlig har "glemt" å informere OIL's styre......

Samme kveld hadde håndballen ei TURNERING, som måtte vike og avkortes, pga at landets Statsminister kommer.

Senere på kvelden skal samme DDE spille til fest i hallen, slik at det fortsatt er umulig for småpikene å avvikle sin natturnering i haåndball, et arrangement som har løpt i flere år og som har god tradisjon.

Håndballen trakk seg for ei valgkampåpning, det smaker ille når Asphjell og OIL skal arrangere dansefest med flatfyll og nedspying av anlegget på bekostning av idretten!

Jeg vil foreslå at vi som er opptatt av Idrettsparken og Hallens framtid, møter opp og gir Statsminsiteren, Kulturministeren (ingen trodde vel at HAN klarer å holde seg unna, når det lukter fest?) og Asphjell den mottakelsen de fortjener!

Møt opp med plakater og bannere og fortell dem akkurat hva vi føler og mener om denne saken!

Jeg vil oppfordre Idrettsparkens Venner til nok en gang å sette seg i bevegelse og stå i spissen for å organisere maling av plakater og bannere, og slik sørge for at befolkningens irritasjon får en røst og et ansikt! Jeg stiller selvsagt selv, om det er behov for assistanse med plakatmaling og foran døra.

Stå på, nok er NOK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten