lørdag 6. juni 2009

Orkla nærmer seg krise

Sitat fra Orkanger Vel:
"Nytt tap: Orkla nærmer seg krise
Orkla FK tapte fredag kveld 2-3 mot Stjørdals-Blink i Idrettsparken etter å ha ledet to ganger. Det betyr at den sportslige krisen for herrefotballen i satsingsklubben rykker enda nærmere. Laget står med fattige tre poeng, og hele 25 baklengsmål, når en tredel av sesongen er over.
Trøsten for Orkla er at også de to andre bunnlagene Melhus og Nidelv tapte."


"Samarbeidsproblemer mellom Orkla, OIF og OIL gjør situasjonen enda mer komplisert. Det er uro internt trass i forsøkene på å bygge et felles fundament ved hjelp av en ny samarbeidsavtale. OIF og OIL er ikke enige om veien videre."

"I ytterste fall kan herrefotballen i Orkla FK opphøre fra neste sesong. Det skjer i så fall samtidig med at ungdomsfotballen i OIF er nede i en bølgedal."


"Et stort antall unge fra Orkanger skolekrets spiller nå fotball i Orkdal IL, på Fannrem, trass i at Orkanger har bygdas sentralanlegg for fotball."

Så hva blir oppsummering og fasit etter et tiår med "samarbeid"?

Et "samarbeid" som startet ved at Fannrem (OIL) forsøkte å kjøre videre med sitt eget fotballag - med litt forsterkning fra OIF og ved å tvinge på Orkla FK sin gamle trener.....

Et "samarbeid" som har vært preget av krangel og hvor OIL med alle midler har forsøkt å forankre Orkla FK til sin egen fotballbane, i stedet for dalførets vedtatte hovedarena......

Et "samarbeid" som kan ende opp med at OIL stikker av med seniorlaget OG alle de unge som NÅ knyttes til deresarena og deres eget lag?

Vi har sett mange slags former for samarbeid opp gjennom historien - dette minner mere om et Vikingtokt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten