lørdag 3. oktober 2009

Nikki 2009-10-03 14:50

Fra Orkanger Vel's gjestebok :
"Nikki
2009-10-03 14:50
Kjæmpebra at det kommer et forslag for Idrettsparken. At en del samles rundt Orklahallen synes jeg er riktig."


Enig i at det er bra at det kommer et forslag.

Men se på tegningen! Nesten hele den nåværende parkeringsplassen foran Hallen spises opp av et nytt parti som klaskes på foran der, samt Klatrehallen. Hvorfor i all verden skal klatrehallen stå DER?

På baksida mellom nåværende hall og Gammelhallen ligger et digert, trekantet løvetannbed. Det har ligget brakk i 20 år. Hvorfor ikke ta det i BRUK? Flytt både klatrehallen og det nye bygget foran inngangen DIT og omdisponer arealene inne!

Så var det gammelhallen : det er en MYTE at hallen står i fare for å falle sammen. Det var tullprat fra Odd's side, en sammenblanding med en hall nordafor som var bygget på et helt annet teknisk konsept.

Men taket lekker. Det er et probblem.

Da skal dere få en to-i-ett løsning av meg, gratis. Flytt Klatrehallen som nevnt. Benytt anledningen til å legge et fundament for fremtidig utbygging av Hallen i motsatt retning av hva vi får nå (det kan tenkes vi finner noen rike onkler vi også....)
Bruk dette fundamentet til å lage et stålfundament for tak over hele gammelhallen i vanlg takstil slik vi har på husene våre på Orkanger.

Da vil all snø, som saes å være et tyngdeproblem, rause av dette ekstrataket av seg selv (stålplater), taket vil være tett, ergo er hallen tett og kan utbedres, nytt golv elgges osv. Som kjent står et hus bare taket er tett i hundre år....

Klatrehallen finner sin gode plass i et uutnyttet areal, med gjennomgang fra eksisterende hall og vi har slått mange fluer med en smekker : Ikke minst, vi kan får til mye STØRRE parkeringsplass i forbindelse med hallen og ny bane (og det kommer til å trengs!)

Inne i den forprogrammerte Hallutvidelsen i retning Orkanger, kan man siden plassere hva som helst : administrative anlegg, flytte tekniske anlegg, anlegge andre typer baner som krever mindre plass, spille badminton, skyte innendørs bue, hva som helst.

Man kan anlegge en enkel standard der, trenger ikke parkett, ettersom man(foreløpig) ikke skal spille ballspill der osv osv.

Kort og godt se dere ikke blinde på at det foreligger en tegning. De som har tegnet har nok ikke røtter her, er det DETTE vi vil ha?

Om ingen stiller spørsmålet, er det dette vi FÅR, og da er det for seint!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten