onsdag 30. september 2009

Sponsorinntekter

Sitat Orkanger Vel :
"Orkla FK mister sponsorpenger
Orkla FK kan redde plassen i 3.divisjon med seier mot RBK 3 i Idrettsparken lørdag. Men utenfor banen er det meste uavklart. Fra årsskiftet mister klubben sin største sponsor, Coop Orkla Møre. Hele 600 000 kroner forsvinner i årlig inntekt. I tillegg går Orkla med underskudd. Og striden med OIF om kunstgressbanen fortsetter."


Orkla FK nekter å betale baneleie (slik jeg oppfatter det, kommer det av at OIL ikke vil), utgiftene til damelaget har skutt i været pga reisingen, og OIL er ikke interessert i å fornye samarbeidsavtalen.

Samtidig vaker OIL i vannet og vil forsøke seg på å sko seg på at samarbeidet bryter sammen, man drømmer om å få ta over Orkla's lisens og få gratisbilett opp i divisjonene.

Da er det enkleste å la dem få svar som fortjent : kjør baneleien til inkasso, men vent til man sitter uten draktsponsor og med stort driftsunderskudd.

Skrinlegg hele samarbeidet og kjør Orkla FK konkurs.

Da tapes hele spillelisensen, og man må uansett ned i kjellern og helt ned i bunnen av divisjonbssystemet, og begynne helt forfra igjen.

Da er det ikke mere å sloss om, og da blir 7320 stilt ansikt til ansikt med realitetene av det de holder på med.

Uansett må begge parter i "samarbeidet" starte på nytt og reorganiseres, og da er det vel like greit at alle parter taper like mye?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten