tirsdag 20. oktober 2009

Sensur hos Orkanger Vel

Nå sensurerer Hans Kr. VÆRRE enn Sør-Trøndelag har gjort på mange år!

Se nedenstående innlegg. Det nekter Hans å ta inn. Det har kommet inn på nettet hos Sør-Trøndelag!

Hva i all verden er det man er så redde for? Tråkke en og annen Fannremsbygg på tærne? Flagge LITT uenighet med fotballavdelingen i OIF?

Redd for at noen personer i høye posisjoner skal bli snurt kanskje?

Da skal man vite at det ikke er mulig å lage omelett uten å knekke noen egg.

Det er heller ikke mulig å debattere Orkla/OIL/OIF uten å fortelle folk hvor jævlig "fannrem" opptrer og har opptrådt de siste 40 - 50 årene her i dalføret.

Det er heller ikke mulig å gjøre det uten å henge bjølla på sauen: fortelle folk om sviket mot Orkanger og Idrettsparken fra folk som Asphjell, Wormdal, Grønset og denne avholdsmannen fra KrF, bare for å begynne med noen få.

Talefrihet og rett til å gjøre seg opp en selvstendig mening er ganske skjøre saker :

Så snart man begynner å sensurere, vet man ikke hvor det stopper. Dersom man ikke respekterer at andre har andre meninger enn en selv, forsvinner hele talefriheten. En skal respektere talefriheten til dem man er mest uenig med aller høyest, fordi det er de man er mest uenig med som trenger det mest!

DErsom man først begynner med sensur, ender enhver "diskusjonsgruppe" opp som et bejaende talekor, hvor "den store leder" hylles så det er en skam! Vi har mer enn nok eksempler på dette i verdenshistorein, det skulle være unødvendig å gå nedover denne veien NÅ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten