fredag 4. september 2009

Stoltenberg i Orklahallen

Djevelens advokat
Det må vel bli meg som må være det da......

Denne artikkelen kunne like godt ha stått i Neues Deutschland i DDR, nå etter at S-T bøyer nakken og oppkaster seg til Partiavis for det Norske Arbeiderparti?
Eller kanskje er rapport i Pravda fra den 20 partikongress?
Og stemningen var sikkert like bra under partidagene i Nürnberg før krigen?

Det kunne jo kanskje ha vært på sin plass med en liten porsjon skepsis, det er tross alt VALGKAMP for ETT av partiene som stiller til valg i Norge dette da?

Det var vel NOEN der fra opposisjonen, det var vel NOEN som hadde motforestillinger til showet, eller er det OK at valgkampene våre forfaller til noe i nærheten av et amerikansk realityshow?

Det er jo NOEN som har ganske sterke motforestillinger til måten dette arrangementet kom i stand - det kunne jo vært interessant å høre hva de mente nå, etter at det er et sørgelig faktum?

Vi får håpe Catharina presterer NOE til papirutgaven på lørdag, men så langt tyder det ikke bra, dette kunne fylkesmannens pressekontakt ha skrevet for deg på forhånd Catharina!

Også forventer vi en reportasje om hvordan oppryddingen etter fyllefes..... æææ DDE-festen gikk på lørdagsmorran, ble det mulig å avvikle det som EGENTLIG skulle ha foregått denne helga?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten