søndag 6. september 2009

OIF håndball tapte på Ap/DDE-festen

Sakset fra Orkanger Vel's nyhetsside :
http://orkangervel.no/index.php?artikkelvalg=vis_innhold&visning=1&id=497&kat=92
"220 unge håndballspillere inntok Orklahallen lørdag, bare timer etter at DDE og festdeltakerne dro hjem. OIF håndball komprimerte turneringa og anslår å ha mistet ca 20 000 kroner i forventet inntekt. OIL har trolig tjent minst 100 000 kroner på en eksklusiv økonomisk avtale med Arbeiderpartiet. Avtalen med det politiske partiet er fortsatt hemmelig.

Ifølge leder Øyvind Togstad i OIF håndball hadde OIF budsjettert med ca. 40 000 i overskudd på Prix cup. Turneringa ble krympet på grunn av det mye omtalte fest/valgkamparrangementet i regi av OIL og Arbeiderpartiet.

Det gir i stedet et antatt overskudd på ca. 15 000 kroner."


Skikkelig bra oppsummering og orientering om Stoletenberg-OIL-Asphjellsaken!

Det er flott at noen TØR å skrive om dette, vår lokalavis, som i tillegg historisk har stått for en annen politikk en Arbeiderpartiet, tør det i allefall ikke.

Det er en skam, jeg kommer aldri til å abonnnere på avisa mer, den har mistet sin betydning for Orkanger, og i tillegg dekker den til saker, i stedet for å belyse og opplyse.

Spillet bak kulissene og samrøret mellom OIL og Arbeiderpoartiet burde ha vært lagt på Økokrims bord, slikt KAN da ikke gå an i en NORSK valgkamp?

Men vi merker oss, OIL-festen var egentlig en flopp, Bare 700 møtte opp mot forventet 1500 - 1800 og det med en publikumstreffer som DDE! 700 er bare halv brakke, og det er vel ikke vanlig kost der DDE farer fram?
Forhåpentligvis har publikummere merket seg samrøret DDE har deltatt i med Arbeiderpartiet også andre steder i landet....

Orkanger-byggen har reagert fornuftig på Asphjell-spillet og stemt med lommeboka. Det ser ut til at de har latt være å komme og betale kroner til OIL, og det er BRA!

Kan vi vente oss et lignende resultat når vi møtes ved valgurnene også? I så fall bør Stoltenberg parkere Asphhjell på venteliste B, for da har han alene ødelagt en AP-bastion!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Blogglisten